Uitzending
Pauw - 13-10-2017

13-10-2017

Pauw

1655 x bekeken | 0 reacties
4
Te gast: Gerrit Zalm, Javier Guzman, Jetske van den Schaar, Jeroen Burgering, Philip Scheltens en Mick van Wely.

Gerrit Zalm
De taak van informateur Gerrit Zalm zit er op. Hij schuift aan bij Pauw om te praten over de formatie ťn over het formatiedebat in de Tweede Kamer.

Javier Guzman
Cabaretier Javier Guzman toert na de geprezen shows Delirium 1 en 2 op dit moment langs de Nederlandse theaters met de show Ga-Bie-Jer. Hij ziet de voorstelling als een hernieuwde kennismaking van het publiek met hem. De inmiddels veertigjarige cabaretier maakt hierin de balans op van zijn leven. Ook pleit hij ervoor dat wij met zijn allen meer verantwoordelijkheid moeten nemen in onze samenleving. Naast deze show wil hij zich de komende tijd weer meer gaan focussen op het acteren. Volgende week is hij te zien in de serie Van God Los als junk die in een afkickkliniek een affaire begint met een medepatiŽnt, wat dramatische gevolgen heeft.

Jetske van den Schaar en Jeroen Burgering
Als meerdere familieleden lijden aan de ziekte van Alzheimer, ontstaat vaak de vrees dat er erfelijkheid in het spel is. Wie het 'Alzheimer-gen' draagt, heeft een kans van honderd procent om de ziekte te krijgen. Aan erfelijkheidsonderzoek zijn in Nederland echter wat voorwaarden gesteld. Jetske van den Schaar en Jeroen Burgering lieten zich onderzoeken en bleken beiden dit Alzheimer-gen te dragen. Ze spreken er over met Philip Scheltens, directeur van het Alzheimercentrum van het VUmc.

Mick van Wely
Het lichaam van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht is gevonden. De politie had het zoekgebied afgebakend tot een deel van een natuurgebied nabij Zeewolde. Daar heeft de politie vandaag een lichaam gevonden, dat na onderzoek inderdaad Faber blijkt te zijn. Zo komt na dertien dagen van vermissing een einde aan alle onzekerheid. We praten met misdaadjournalist Mick van Wely.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 13 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie