Uitzending
Pauw - 20-10-2017

20-10-2017

Pauw

1412 x bekeken | 0 reacties
4
André van Duin en Kees Hulst spelen in Het geheime dagboek van Hendrik Groen
André van Duin en Kees Hulst spelen in Het geheime dagboek van Hendrik Groen. De bestseller 'Pogingen om iets van het leven te maken - Het geheime dagboek van Hendrik Groen' beschrijft het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord vanuit het oogpunt Hendrik Groen. In dat tehuis liggen een lach en een traan dicht bij elkaar. Voor Omroep MAX maakte regisseur Tim Oliehoek een twaalfdelige serie gebaseerd op dit boek. De hoofdrollen van Hendrik Groen en zijn beste vriend Evert worden gespeeld door Kees Hulst en André van Duin.

Freek de Jonge schreef 'Reikhalzend verlangen'
Freek de Jonge schreef 'Reikhalzend verlangen'. Freek de Jonge heeft een nieuw boek geschreven: Reikhalzend verlangen. Hij beschrijft hierin zijn jeugdherinneringen aan de jaren 50 in Zaandam. Niet alles in het boek is nieuw. In 1987 verscheen het boek 'Zaans Veem', vol verhalen die ook in de nieuwe bundel zijn opgenomen.

Sander van de Pavert over 'Lucky Live'
Sander van de Pavert reist door het land met zijn voorstelling Lucky Live. Vanaf volgende week trekt 'LuckyTV' Sander van de Pavert het land in met zijn Lucky Live tour. Hij geeft een voorproefje van zijn show en vertelt over zijn liefde voor regionale tv.

In deze uitzending van Pauw waren Freek de Jonge, Kees Hulst en André van Duin te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 20 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie