Uitzending
Pauw - 24-10-2017

24-10-2017

Pauw

1684 x bekeken | 0 reacties
5
Hans Kraay jr. over juichen op het voetbalveld
Een triomfantelijke sprint trekken, een medespeler op de reservebank omhelzen of, net als Ronaldo, op je knieŽn over het veld glijden; vandaag de dag is juichen op het voetbalveld een evenement op zich. In de tijd van Hans Kraay jr. was dat wel anders. In de maand van de geschiedenis vertelt hij over dit opmerkelijke onderdeel van het voetbal.

Franca Treur keert in haar nieuwe boek terug naar haar reformatorische wortels
Na haar prijswinnende debuutroman Dorsvloer vol confetti is schrijfster Franca Treur terug met Hoor nu mijn stem - waarin ze terugkeert naar het reformatorische decor van haar jeugd. In de roman geeft Treur een stem aan vrouwen die moeten kiezen tussen God en een hoge plek op de maatschappelijke ladder - een groep die zelden gehoord wordt.

Cat Smits, Emma Pelckmans en Anne van Veen over Jappe Claes
De Vlaamse acteur Jappe Claes is bij het Nationale Theater vertrokken vanwege beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag op de Toneelschool Amsterdam. Drie actrices vertellen vanavond bij Pauw over hun ervaringen met Claes.

Xander van der Wulp bespreekt Kabinet-Rutte III
Vandaag ontvangt premier Rutte vrijwel alle ministers van het kersverse kabinet. Een voor een komen ze langs om antwoord te geven op de vraag: is er nog iets dat ik van je moet weten? Om straks schandalen te voorkomen. Xander van der Wulp praat ons bij.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 24 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie