Uitzending
Pauw - 20-10-2017

20-10-2017

Pauw

1409 x bekeken | 0 reacties
4
Louise Korthals en Dolf Jansen
Voor het eerst staan een man en een vrouw samen op het podium om tijdens een oudejaarsconference het jaar door te nemen. Louise Korthals en Dolf Jansen vertellen over hun voorstelling 'Omdat we het waard zijn' en hun bijzondere samenwerking.

Janny & Robčrt tellen af naar de finale van Heel Holland Bakt
Janny van der Heijden en Robčrt van Beckhoven vormen al vijf seizoenen lang de strenge maar rechtvaardige jury van Heel Holland Bakt. Met de vorige aflevering behaalde Omroep MAX een record met meer dan drie miljoen kijkers. Aanstaande zondag zijn we alweer toe aan de finale; de spannendste tot nu toe. Niet eerder lag het niveau van de finalisten zo dicht bij elkaar als dit jaar. Met Janny en Robčrt praten we over het succes van Heel Holland Bakt en blikken we vooruit op die ontknoping.

Saskia Noort & Joyce Roodnat
Vrouwen delen massaal hun ervaringen met seksueel geweld en seksuele intimidatie onder de hashtag #metoo. Schrijfster Saskia Noort schreef erover in de Volkskrant, journaliste Joyce Roodnat in NRC Handelsblad. Ze vertellen over de schaamte, het machtsmisbruik en hun eigen schuldgevoel na jaren van zwijgen.

In deze uitzending van Pauw waren Dolf Jansen, Janny van der Heijden, Joyce Roodnat, Saskia Noort en Robčrt van Beckhoven te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 20 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie