Uitzending
Pauw - 17-10-2017

17-10-2017

Pauw

1329 x bekeken | 0 reacties
6
Arjen van der Grijn
Grimeur Arjen van der Grijn vierde zondag zijn 50-jarig jubileum. Zonder Arjen geen Vieze Man, geen Walter de Rochebrune, geen Dierenwinkel, geen Debiteuren/Crediteuren, geen Sinterklaas, geen Toscane, geen Klokhuis. Over de legendarische types die hij vormgaf, schuift Van der Grijn vanavond aan met Herman Koch (Jiskefet) en Kasper van Kooten

Abdi Nageeye
De 28-jarige marathonloper Abdi Nageeye heeft zondag een nieuw Nederlands record gelopen op de marathon van Amsterdam. Het tien jaar oude record stond op naam van Kamiel Maase. De klok stond stil op 2.08.16. Maase deed er in 2007 vijf seconden langer over.

Wouter de Winther
Na de presentatie van het coalitieakkoord is men in Den Haag druk bezig met het selecteren van de toekomstige bewindslieden. Wouter de Winther, chef politiek van De Telegraaf, kent al een aantal namen en praat ons bij.

In deze uitzending van Pauw was Abdi Nageeye te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 17 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie