Uitzending
Pauw - 11-10-2017

11-10-2017

Pauw

1288 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast o.a.: Anita Meyer, Jan Smit, Yvon Jaspers en Martin Kock.

Anita Meyer en Jan Smit
Anita Meyer en Jan Smit schuiven vanavond aan bij Pauw om te praten over het succes van het tv-programma 'Beste Zangers', dat is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Morgenavond zal tijdens het Televizier-Gala in Afas Live in Amsterdam bekend worden gemaakt wie er naar huis gaan met de televisieprijzen.

Yvon Jaspers
Dat ze vrijgezelle boeren aan een nieuwe liefde kan helpen wisten we al. Het uiterst succesvolle programma Boer zoekt Vrouw is al jarenlang een kijkcijferhit. Maar nu blijkt dat presentatrice Yvon Jaspers ook heel goed kan koken. En ze schreef daar een kookboek over; De keukentafel van het noorden. Vanavond is ze te gast over deze nieuwe carrière.

Martin Kock
Het was een opvallend en pijnlijk moment in de verkiezingscampagne van begin dit jaar. In het programma Nieuwsuur werd D66-leider Alexander Pechtold geconfronteerd met Martin Kock. Hij vroeg Pechtold om hulp bij zijn wens om te sterven. In het regeerakkoord dat dinsdag is gepresenteerd staat dat er nader onderzoek gedaan wordt naar voltooid leven. Vanavond is Martin Kock bij ons te gast. Is zijn situatie sinds maart 2017 veranderd? En is hij hoopvol of uiterst teleurgesteld over het nieuwe regeerakkoord?

In deze uitzending van Pauw waren Anita Meyer, Jan Smit en Yvon Jaspers te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 11 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie