Uitzending
Pauw - 12-12-2018

12-12-2018

Pauw

3097 x bekeken | 1 reacties
5
Te gast: Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi. Kom alvast lekker in de kerststemming. Een aantal vaste gasten verzorgt een spetterend optreden en ze pakken flink uit! Ook vertellen ze hoe het kerstfeest vroeger bij hen thuis werd gevierd. Aan tafel: Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi.

Guus Hiddink, Sjoerd Weikamp en Hans Kraay jr. Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de club niet weg te denken uit het Nederlands voetbal. Er komt nu zelfs een theaterstuk over de club uit de Achterhoek, vol anekdotes over onder andere twee legendarische oud-spelers: Guus Hiddink en Hans Kraay jr. Samen met initiatiefnemer Sjoerd Weikamp en De Graafschap-supporters zijn zij te gast.

Gerald Roethof en Saskia Belleman. Advocaat van Jos B. Gerald Roethof en rechtbankverslaggever Saskia Belleman van de Telegraaf over de zaak-Nicky Verstappen.

In deze uitzending van Pauw waren Gerard Joling, Guus Hiddink, Hans Kraay jr., Henk van der Meijden, Shirma Rouse en Wibi Soerjadi te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 12 december door de VARA en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie