Uitzending
Pauw - 15-12-2014

15-12-2014

Pauw

1967 x bekeken | 0 reacties
7
Sander Janssen, Wouter Laumans en Jens Olde Kalter
Willem Holleeder is zaterdag opgepakt wegens vermeende betrokkenheid bij de liquidaties van Kees Houtman in 2005 en Thomas van der Bijl in 2006. Zijn arrestatie volgt op onderzoek dat is gedaan naar de verklaringen van de kroongetuigen Peter la Serpe en Fred Ros in het Passageproces over de liquidaties. Zo zou Jesse R., met wie La Serpe vaak samenwerkte, een ontmoeting met Holleeder hebben gehad over de moorden. Het OM zegt dat deze verklaringen de verdenkingen tegen Holleeder sterker hebben gemaakt. Vanavond spreekt Jeroen erover met de advocaat van Jesse R., Sander Janssen, en misdaadjournalisten Wouter Laumans en Jens Olde Kalter.

Youp van ’t Hek
Wat is de vraag? Zo luidt de titel van de oudejaarsconference waarin Youp 2014 nog eens op zijn geheel eigen wijze met ons doorneemt. En of daar om te lachen valt? Ja! Of vroeg u dat niet? Dat is in elk geval wel het antwoord! Het is de achtste keer dat Youp van ’t Hek een oudejaarsconference voor zijn rekening neemt. Ook liet hij een jaar lang camera’s toe om hem te volgen bij een groot deel van alles wat hij doet. Deze documentaire van de VARA is op 30 december te zien op NPO1. Vanavond blikt Jeroen samen met Youp terug op het jaar en bespreken we de documentaire ‘Niemand weet hoe laat het is’.

Adri Lammers, Natascha Freiwald, Leonie Vestering, Marno Wolters en Kevinvan Geet
Staatssecretaris Sharon Dijksma kondigde zaterdag een verbod aan op hetgebruik van wilde dieren in circussen in Nederland. Zij hoopt de nieuwe wet inseptember volgend jaar in te laten gaan. Een besluit waar zowel lyrisch alswoedend op werd gereageerd.De omstandigheden in eencircus beperken de mogelijkheid van wilde dieren om natuurlijk gedrag tevertonen zeggen de tegenstanders, niets van waar zeggen de circusbazen. Webehandelen de dieren uitermate goed, minstens zo goed als onze kinderen! Vanavond een debatmet Adri Lammers, Natascha Freiwald, Leonie Vestering, Marno Wolters en Kevinvan Geet.

In deze uitzending van Pauw waren Wouter Laumans en Youp van 't Hek te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 15 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!