Uitzending
Pauw - 9-12-2014

9-12-2014

Pauw

2036 x bekeken | 0 reacties
7
Jens Olde Kalter en Wouter Laumans
De 34-jarige vrouw die gisterenavond rond 19:30 in Amstelveen werd doodgeschoten, is een bekende van de politie. Het slachtoffer is de vriendin van crimineel Najib H. alias, ‘Ziggy’ die een grote rol speelt in de Amsterdamse onderwereld. Het zou voor de eerste keer in Nederland zijn dat nu ook een vriendin van een crimineel wordt geliquideerd. H. is vermoedelijk een kopstuk van de organisatie rond de liquidatie van topcrimineel Gwennette Martha in mei 2014. Volgens Jens Olde Kalter, de biograaf van ‘Badr Hari’ liep de dochter van de vermoorde vrouw naast de moeder ten tijde van de liquidatie. Vanavond spreekt Jeroen met Jens Olde Kalter en misdaadjournalist Wouter Laumans.

Tom Kleijn
De verhoortechnieken van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA waren nog gruwelijker dan gedacht.Dat blijkt uit een 600-pagina dik rapport dat vandaag uit is gekomen. Jeroen spreekt met Amerika-deskundige Tom Kleijn over het rapport en de martelpraktijken van de CIA.

Jacqueline Hagemann
Waarom trouw je met iemand die de rest van zijn leven in de gevangenis zit? Jacqueline Hagemann is de vrouw van Louis. Hij zit een levenslange gevangenisstraf uit wegens de moord op twee kinderen. In de documentaire Levenslang, die morgen op TV is, een portret van hun bijzondere huwelijk, dat gebaseerd is op dagelijkse telefoontjes en een tweewekelijks bezoek. Bij Pauw schuift Jacqueline Hagemann aan, die zich niet neerlegt bij de levenslange straf van haar man.

Remko Vrijdag en Martine Sandifort
Remko Vrijdag en Martine Sandifort gaan weer de theaters in. Na hun ontzettend succesvolle debuutvoorstelling ‘Hulphond’, keert het duo terug met ‘Löyly’. Bereid je voor op een stortvloed aan gemankeerde en absurde types in adembenemend tempo. Dwars door elk taboe heen, rauw en schaamteloos cabaret. Vrijdag en Sandifort laten vanavond bij Pauw zien waarom we naar deze voorstelling moeten.

In deze uitzending van Pauw waren Martine Sandifort, Remko Vrijdag, Tom Kleijn en Wouter Laumans te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 9 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!