Uitzending
Pauw - 18-12-2014

18-12-2014

Pauw

1661 x bekeken | 0 reacties
6
Ferry Mingelen, Ed Nijpels en Myrthe Hilkens
De onderhandelingen over een oplossing voor de zorgcrisis lijken in een beslissende fase te komen. De top van de coalitie praat in het Torentje van premier Rutte over een uitweg. Haalt de coalitie de kerst of niet? Pauw spreekt erover met Ferry Mingelen, Ed Nijpels en Myrthe Hilkens.

Kees van Kooten en Wim de Bie
Het succesvolle cabaretduo Van Kooten en De Bie begint een eigen YouTube-kanaal. 'Het digitale museum van het oeverloze oeuvre van twee land- en tijdgenoten'. Veel bekend en populair werk, maar ook niet eerder heruitgezonden materiaal zal, met wekelijkse toevoegingen, op dit officiële Van Kooten en De Bie-kanaal worden geplaatst. Zo zullen na verloop van tijd alle 112 afleveringen van het legendarische tv-programma ‘Keek op de Week’ hier een plek krijgen.

Tijl Beckand en Mike Boddé
Vanavond praten Tijl Beckand en Mike Boddé over hun bewondering voor de componist Frédéric Chopin. Op Tweede Kerstdag reist Tijl Beckand door Europa om met eigen ogen te zien waar Chopin zijn befaamde Préludes componeerde. In deze special van AVROTROS vertelt hij vanuit Warschau, Parijs en Mallorca over het leven van Frédéric Chopin. Ook Mike Boddé besteedt aandacht aan Chopin in een nieuwe aflevering van NTR Academie over klassieke muziek. Boddé was als klein jongetje al gefascineerd door de Préludes van Chopin en zal in de uitzending muziek van zijn favoriete pianocomponist spelen.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 18 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!