Uitzending
Pauw - 3-5-2019

3-5-2019

Pauw

1727 x bekeken | 0 reacties
6
De Telegraaf noemde het vanochtend luchtfietserij. Het Amsterdamse plan om alle benzine- en dieselauto's in 2030 te verbieden. Vanavond bij Pauw een debat met wethouder Sharon Dijksma en RAI-voorzitter Steven van Eijck.

Kelvin Boerma, die meer dan een miljoen abonnees heeft met zijn YouTube-kanaal Kalvijn, moet in zijn serie Gekkenwerk de meest absurde opdrachten uitvoeren. Vanavond bij PAUW vertelt hij over zijn laatste opdracht: een nummer-1 hit maken in 24 uur. Hoe doe je dat een nummer-1 hit maken? Producer Jordy Buijs, beter bekend als Dr. Phunk legt het uit. Gaat het ze lukken? Het wordt vanavond bekend bij Pauw.

De Nationale Herdenking 4 mei zorgt zoals elk jaar weer voor een nationale discussie. Want wie moeten we herdenken, wat moet er precies herdacht worden, hoe betrek je jongeren en hoe hou je de herdenking betekenisvol? We bespreken het vanavond met de Gerdi Verbeet, Ambassadeur van de Vrijheid Maan en cultureel psycholoog en columnist Keyvan Shahbazi.

Vanavond de wekelijkse tv-rubriek met Caroline Tensen. Wat viel haar op deze week? Met onder meer: Ajax, de Voice Kids en haar guilty pleasure 24Kitchen.

In deze uitzending van Pauw waren Caroline Tensen, Gerdi Verbeet, Jordy Buijs, Sharon Dijksma en Steven van Eijck te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 3 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie