Uitzending
Pauw & Witteman - 7-5-2009

7-5-2009

Pauw & Witteman

965 x bekeken | 0 reacties
6
Op 4 juni worden in Nederland de Europese Parlementsverkiezingen gehouden. Vanavond gaan de negen Europese lijsttrekkers met elkaar in de debat over bijvoorbeeld de rol van de EU in crisistijd en de Europese regelzucht. Volgens veel partijen komen er te veel regels uit Brussel. Maar is het echt zo erg? Een heikel punt blijft de toetreding van Turkije tot de EU. Ook zal het gaan over de Nederlandse bijdrage aan de Europese schatkist. Nederland is per hoofd van de bevolking de grootste nettobetaler. Kan dat een tandje minder of krijgen we er genoeg voor terug.

De lijsttrekkers: Wim van de Camp (CDA), Thijs Berman (PvdA), Hans van Baalen (VVD), Barry Madlener (PVV), Dennis de Jong (SP), Sophie in 't Veld (D66), Judith Sargentini (GroenLinks), Peter van Dalen (ChristenUnie/SGP) en Natasja Oerlemans (PvdD).

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 7 mei door de VARA en de NPS. Te gast waren Hans van Baalen, Sophie in 't Veld, Wim van de Camp, Thijs Berman, Peter van Dalen, Barry Madlener en Judith Sargentini. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee