Uitzending
Pauw & Witteman - 6-5-2013

6-5-2013

Pauw & Witteman

1311 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Nine Kooiman, Peter van Uhm, Ronald Plasterk, Patrick Kaslander, Wensly Francisco en John Leerdam.

Ronald Plasterk, Wensly Francisco en John Leerdam
Politicus Helmin Wiels is gisteren op Curaçao doodgeschoten. Wiels was de leider van de grootste regeringspartij van het eiland, Pueblo Soberano, en stond bekend als een groot voorvechter van onafhankelijkheid. Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk is vanavond te gast bij Pauw & Witteman om de moord op Helmin Wiels te bespreken. Hij doet dit samen met documentairemaker Wensly Francisco en theaterregisseur John Leerdam die beide op Curaçao zijn geboren.

Peter van Uhm en Patrick Kaslander
Sergeant-majoor Patrick Kaslander hield Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS) over aan vijf uitzendingen naar Bosnië en Afghanistan. Hulphond Vigo, een zwarte labrador-retriever, helpt hem sinds begin dit jaar zijn oude leven weer op te pakken. Kaslander ontving Vigo uit handen van voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm. Peter van Uhm, Patrick Kaslander en zijn hond Vigo zijn vanavond te gast bij Pauw & Witteman om het gebruik van veteranenhonden te bespreken.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 6 mei door de VARA en NTR. Te gast waren Peter van Uhm, Ronald Plasterk en John Leerdam. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie