Uitzending
Pauw & Witteman - 25-10-2011

25-10-2011

Pauw & Witteman

2008 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Hans Sibbel, Loesewies van der Laan, Sunny Bergman en Ewald Engelen.

Hans Sibbel
Hans Sibbel is al twintig jaar een cabaretgrootheid als de helft van het duo Lebbis en Jansen. De afgelopen tien jaar opereert hij ook solo. Niet onverdienstelijk. Gisteren won hij met zijn zevende solovoorstelling Branding (pimped) een Poelifinario, de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen.

Loesewies van der Laan
Vice-president van de Europese Liberaal-Democraten Loesewies van der Laan is terug uit TunesiŽ. Daar was ze als waarnemer bij de eerste vrije verkiezingen ooit in het land. De verkiezingen waren een succes. De opkomst was hoog. Ruim 90 procent van de kiesgerechtigden kwam opdagen. Loesewies van der Laan zat voor D66 in de Tweede Kamer en het Europees Parlement. We praten met haar over de uitslag, en de gevolgen die de verkiezingen hebben voor de rest van de Arabische wereld.

Ewald Engelen
Niet alleen de ogen van Europa, maar de ogen van de hele wereld zijn gericht op de Europese top die morgen wordt gehouden. Er wordt gepraat over een reddingsplan voor de euro. De top is een vervolg op de mislukte bijeenkomst van zondag. Ewald Engelen is financieel geograaf, en komt vanavond in Pauw & Witteman praten over het belang van een snelle oplossing.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 25 oktober door de VARA en NTR. Te gast waren Hans Sibbel, Sunny Bergman en Ewald Engelen. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie