Uitzending
Pauw & Witteman - 14-5-2014

14-5-2014

Pauw & Witteman

1972 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast zijn Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Owen Schumacher, Rob Urgert en Thomas van Luyn.

Ab Osterhaus
In Den Haag is voor het eerst in Nederland een patiŽnt met het gevaarlijke MERS-coronavirus opgenomen. De man werd begin deze maand ziek in Saudi-ArabiŽ, waar hij Mekka en Medina bezocht. Het MERS-virus kan leiden tot een dodelijke infectie en waart sinds 2012 rond in het Midden-Oosten. De afgelopen weken verspreidde het virus zich snel in Saudi-ArabiŽ. Daar zijn inmiddels 147 mensen overleden aan MERS. Vanavond spreken we erover met viroloog Ab Osterhaus.

Bas Eickhout, Annemarie Postma en Ewald Engelen
Lijsttrekker Bas Eickhout (GroenLinks) wil in het Europees Parlement mooie dingen realiseren voor mens en milieu. Lijstduwers Annemarie Postma en Ewald Engelen (Partij voor de Dieren) willen mooie dingen realiseren voor dier en milieu, maar niet per se via Europa. Voor de PvdD is de Europese Unie geen verrijking, volgens Eickhout pure noodzaak. Op lange termijn willen ze ongeveer hetzelfde. De weg er naartoe verschilt nogal. GroenLinks is pro-Europa, de Partij voor de Dieren ĎEurokritischí. In Pauw & Witteman een debat.

Erik van Muiswinkel, Owen Schumacher, Rob Urgert en Thomas van Luyn
Cojones is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! Cojones wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. GeŽngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddť als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf. Vanavond zijn Van Muiswinkel, Schumacher, Urgert & Koning te gast.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Erik van Muiswinkel, Owen Schumacher, Rob Urgert, Thomas van Luyn, Ab Osterhaus, Annemarie Postma, Bas Eickhout, Ewald Engelen en Martijn Koning te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op woensdag 14 mei door de NTR en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie