Uitzending
Pauw & Witteman - 16-5-2014

16-5-2014

Pauw & Witteman

1654 x bekeken | 0 reacties
6
Nog zeven dagen en dan mag Nederland naar de stembus voor de Europese verkiezingen. In Pauw & Witteman debatteren met PvdA-lijsttrekker Paul Tang en VVD-lijsttrekker Hans van Baalen over werk, veiligheid en geld. Zo stelt de PvdA dat landen die een hogere werkloosheid hebben dan 5% uitstel moeten krijgen om aan 3%-norm te voldoen. Wat vindt Van Baalen van het plan?

Veel rumoer rondom dé film over Dominique Strauss Kahn. Het filmfestival van Cannes weigerde “Welcome to New York”. Toch gaat hij vannacht in première. Filmkenner van NRC Handelsblad Joyce Roodnat en Frankrijk-correspondent Stefan de Vries verklaren de ophef.

De keuze voor Qatar als organisator van het WK in 2022 lag al langer onder vuur, maar FIFA-voorzitter Sepp Blatter doet daar nog een schepje bovenop. Hij heeft in een interview met de Zwitserse omroep RTS toegegeven dat de keuze voor Qatar een fout is geweest: "Natuurlijk was het een fout, maar er worden veel fouten gemaakt in het leven." Vanavond spreken we erover met sportjournalist Barbara Barend en analist Jan van Halst.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Barbara Barend, Hans van Baalen, Paul Tang, Stefan de Vries, Jan van Halst en Joyce Roodnat te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op vrijdag 16 mei door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie