Uitzending
Pauw & Witteman - 12-11-2010

12-11-2010

Pauw & Witteman

1400 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Wubbo Ockels, Frits Wester, Lucille Werner en Liesbeth Spies.

Wubbo Ockels
Hoogleraar duurzame technologie Wubbo Ockels staat op nummer 2 in de Duurzame top 100. Wubbo Ockels, natuurkundige én ruimtevaarder, zet zich al jarenlang in voor een duurzamere wereld. Hij dankt zijn tweede plaats aan de combinatie van daadkracht en charisma.

Frits Wester
Parlementair journalist Frits Wester bespreekt aan tafel de afgelopen politieke week. Hij gaat onder meer in op het in opspraak geraakte PPV-Kamerlid Eric Lucassen. Het Kamerlid is als militair veroordeeld voor ontucht met ondergeschikten en oud-buurtgenoten beschuldigen hem van bedreigingen. PVV-leider Geert Wilders heeft nog geen besluit genomen over de positie van zijn fractiegenoot.

Lucille Werner
Presentatrice Lucille Werner start maandag 15 november met haar project CAP100. Met dit project wil zij mensen met een handicap onder de aandacht brengen bij het bedrijfsleven en omgekeerd. De Lucille Werner Foundation voert samen met tien multinationals het project uit. De multinationals steunen het project actief en zorgen voor bekendheid binnen hun netwerk.

Liesbeth Spies
Waarnemend voorzitter van het CDA Liesbeth Spies gaat vanavond in op de bevindingen van de commissie Frissen. De commissie deed onderzoek naar het zware verlies van het CDA tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in juni dit jaar. Het programma Nieuwsuur kwam in het bezit van het rapport van de commissie. Ex-premier Balkenende besloot direct na de uitslag van de verkiezingen in 2010 zijn partijleiderschap van het CDA op te zeggen en verliet de politiek definitief.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 12 november door de VARA en NTR. Te gast waren Frits Wester, Lucille Werner, Wubbo Ockels en Liesbeth Spies. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee