Uitzending
Over Mijn Lijk - 18-3-2010

18-3-2010

Over Mijn Lijk

7399 x bekeken | 0 reacties
5
Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Pieter Jan viert zijn zestiende verjaardag. Eindelijk legaal bier drinken dus! Zijn moeder laat voor de speciale gelegenheid een stripper voor hem komen. Lonneke (26) heeft haar eigen urnenbedrijf en gaat binnenkort de werkplaats in Gambia opzoeken. Samen met haar moeder en Yvon begint ze alvast aan het inpakken van alle spullen die ze meeneemt. Maartje (31) gaat trouwjurken passen in een bruidswinkel. Niet omdat ze gaat trouwen, maar omdat ze vindt dat je als vrouw toch eigenlijk wel een keer in je leven in een trouwjurk moet hebben gestaan. En Sandra (30) neemt Yvon mee voor een wandeling met haar hondje Rocky, bijna het enige dat ze fysiek nog aankan.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Over mijn lijk is uitgezonden op donderdag 18 maart door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers en Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Tim Hoffman neemt presentatie over

  Tim Hoffman neemt presentatie over

  17-9-2018

  Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Pieter Jan viert zijn zestiende verjaardag. Eindelijk legaal bier drinken…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten