Uitzending
Over Mijn Lijk - 25-3-2010

25-3-2010

Over Mijn Lijk

4885 x bekeken | 0 reacties
6
Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Maartje (31) merkt dat het steeds slechter met haar gaat. Gelukkig biedt een zuurstoftank uitkomst. Het is even wennen, maar het maakt haar leven wel weer een stuk leuker! Ook Pieter Jan (16) moet toegeven aan steeds meer hulpmiddelen om te kunnen doen wat hij wil. Zo bouwen zijn ouders zelfs een traplift voor hem in huis. Door haar ziekte zijn de eierstokken en baarmoeder van Sandra (30) verwijderd. Samen met haar man Bas vertelt ze Yvon welke impact dat op hen heeft gehad. En Bob (30) gaat samen met zijn vriendin Nancy, een groep vrienden én Yvon naar een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub ADO. En daar blijkt dat Nancy ook nog een bijzondere verrassing voor hem heeft.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Over mijn lijk is uitgezonden op donderdag 25 maart door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers en Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Tim Hoffman neemt presentatie over

  Tim Hoffman neemt presentatie over

  17-9-2018

  Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Maartje (31) merkt dat het steeds slechter met haar gaat. Gelukkig biedt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten