Uitzending
Over Mijn Lijk - 8-4-2010

8-4-2010

Over Mijn Lijk

5390 x bekeken | 0 reacties
8
Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al het gezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvon laten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwanger te raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haar urnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje (31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Over mijn lijk is uitgezonden op donderdag 8 april door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers en Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Over Mijn Lijk - Tim Hoffman neemt presentatie over

    Tim Hoffman neemt presentatie over

    17-9-2018

    Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten