Uitzending
Over Mijn Lijk - 15-4-2010

15-4-2010

Over Mijn Lijk

8252 x bekeken | 0 reacties
7
Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Lonneke (26) is nog steeds in Gambia waar in haar urnenbedrijf ook haar eigen urn gemaakt wordt. En die is bijna klaar! Pieter Jan (16) heeft nog maar weinig energie en ligt daardoor veel in bed. Niet leuk, maar wel dé plek om lekker met zijn negen vrienden te kletsen en over zijn leven na te denken. Het gaat erg slecht met Sandra (30). Zo slecht, dat ze heeft besloten euthanasie te plegen. Maar niet voordat ze nog één keer een wandeling buiten heeft gemaakt, met al haar vrienden en familie. En het is de dag van de begrafenis van Maartje (31), een dag die precies zo verloopt zoals ze het zelf graag wilde: met koets, paarden en een borrel in haar stamkroeg achteraf.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Over mijn lijk is uitgezonden op donderdag 15 april door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers en Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Over Mijn Lijk - Tim Hoffman neemt presentatie over

    Tim Hoffman neemt presentatie over

    17-9-2018

    Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Lonneke (26) is nog steeds in Gambia waar in haar urnenbedrijf ook haar…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten