Uitzending
Over Mijn Lijk - 22-4-2010

22-4-2010

Over Mijn Lijk

4574 x bekeken | 0 reacties
6
Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Met Bob (30) gaat het erg goed. Hij heeft zoveel energie dat hij besluit de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Pieter Jan (16) gaat juist steeds verder achteruit, maar probeert nog zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Zoals een slaapfeest met zijn negen beste vrienden, om te feesten en herinneringen op te halen. Aan het verblijf van Lonneke (26) in Gambia komt een einde. Haar eigen urn is af en het is tijd afscheid te nemen van het land. Dat vindt ze moeilijk, want het is misschien wel de laatste keer geweest dat ze ernaar toe kon. Sandra (30) krijgt een prachtige uitvaart in Studio 21, met veel muziek en natuurlijk dans.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Over mijn lijk is uitgezonden op donderdag 22 april door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers en Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Over Mijn Lijk - Tim Hoffman neemt presentatie over

    Tim Hoffman neemt presentatie over

    17-9-2018

    Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Met Bob (30) gaat het erg goed. Hij heeft zoveel energie dat hij besluit de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten