Uitzending
Over Mijn Lijk - 1-4-2010

1-4-2010

Over Mijn Lijk

4407 x bekeken | 0 reacties
7
Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Lonneke (26) vertrekt voor misschien wel de laatste keer naar Gambia. En dit keer gaat ze er niet alleen heen om de werkplaats van haar urnenbedrijf te bezoeken, maar ook om haar eigen urn te laten maken. Sandra (30) krijgt de zoveelste tegenslag te verwerken. Door een infectie houdt ze veel vocht vast en is ze aan huis gebonden. Yvon zoekt haar op. Pieter Jan (16) is altijd al een fanatiek badmintonner geweest en een rolstoel houdt hem daarin natuurlijk niet tegen. Ook al voelt hij zich steeds zieker, bij het badmintontoernooi met hij natuurlijk meedoen. Maartje (31) is na het regelen van haar begrafenis wel toe aan wat ontspanning en vertrekt samen met haar familie naar een huisje in Drenthe voor een mini-vakantie. En Bob (30) neemt Yvon mee naar de begraafplaats. Hij heeft zijn eigen graf al gekocht en wil graag even kijken hoe de buxushaag die hij daar heeft laten planten erbij staat. Ook hebben Bob en zijn vriendin Nancy erg leuk nieuws.

Presentatie: Yvon Jaspers.

Deze uitzending van het programma Over mijn lijk is uitgezonden op donderdag 1 april door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers en Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Over Mijn Lijk - Tim Hoffman neemt presentatie over

    Tim Hoffman neemt presentatie over

    17-9-2018

    Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Lonneke (26) vertrekt voor misschien wel de laatste keer naar Gambia. En…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten