Uitzending
Op1 - 27 april 2020

27 april 2020

Op1

27-4-2020

| 857 x bekeken | 0 reacties
4
We blikken terug op een bijzondere Koningsdag in lockdown met NOS-presentatrice Astrid Kersseboom, de politiecommissaris van Amsterdam Frank Paauw en de burgemeester van Tilburg Theo Weterings.

De Koning bleef vandaag met zijn gezin thuis, maar deed het volk dat ook? Viroloog Anne Wensing hoopte van wel. Zij vreest namelijk voor een tweede golf van besmettingen met het coronavirus.

Geen Europees voetbal voor FC Utrecht en nog een jaartje Eerste Divisie voor Cambuur Leeuwarden. Eigenaar van FC Utrecht Frans van Seumeren en voetbaltrainer bij Cambuur Henk de Jong zijn boos op de KNVB.

Willem-Alexander noemde het al even in zijn speech, maar ook kermisattracties blijven voorlopig op stal. We praten erover met Joanne Buwalda en Dicky van Griensven, twee werkloze kermisexploitanten.

In deze uitzending van Op1 waren Astrid Kersseboom, Frans van Seumeren en Theo Weterings te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 27 april 2020 werd uitgezonden op maandag 27 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie