Uitzending
Op1 - 23 april 2020

23 april 2020

Op1

23-4-2020

| 864 x bekeken | 0 reacties
4
De Elfstedentocht is allang niet meer alleen voor schaatsers. Nadat Maarten van de Weijden het traject vorige zomer zwemmend volbracht, heeft de provincie Friesland afgelopen dagen de route met een drone in beeld gebracht. En dat alles om de Friezen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke dagen. Burgemeester van Leeuwarden, Sybrand Buma, vertelt waarom hij deze speciale Elfstedentocht heeft geÔnitieerd.

Internist-oncoloog Emile Voest, belangenbehartiger Expertzorg & Transparantie bij de Nederlandse Federatie van KankerpatiŽnten Irene Dingemans en kankerpatiŽnt Chantal Esser.

Staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis trekt geld uit om dak- en thuislozen te helpen in tijden van corona. Want hoe ga je in quarantaine als je geen dak boven je hoofd hebt?

Top-ondernemer Klaas Hummel riep vorige week op tot een ostand, als het kabinet de coronamaatregelen niet zou versoepelen. Het ging in de persconferentie van premier Rutte zelfs nauwelijks over onze economie. Worden de gevolgen van de lockdown onderschat?

Door de gesloten theaters en comedyclubs werken ook comedians vanuit huis. Gelukkig blijven zij ons vermaken, zoals de vier 'Comedians in quarantaine' Steven Brunswijk, Jeroom Snelders, Johan Goossens en Ruud Smulders. Steven Brunswijk is te gast om hier alles over te vertellen.

In deze uitzending van Op1 waren Steven Brunswijk en Sybrand van Haersma Buma te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 23 april 2020 werd uitgezonden op donderdag 23 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie