Uitzending
Op1 - 16-5-2020

16-5-2020

Op1

351 x bekeken | 1 reacties
4
NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman en Gerard Joling bespreken de hoogtepunten uit Europe Shine a Light, een speciale avond ter ere van het afgelaste Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Het evenement is vanavond in meer dan veertig landen online te zien. Live vanaf het Mediapark in Hilversum worden de 41 artiesten die dit jaar aan het Songfestival zouden deelnemen in de spotlights gezet.

Ruud Verkuijlen van de Nationale Politie wil dat er een eind komt aan geweld tegen agenten, dat de afgelopen weken in de coronacrisis sterk is toegenomen. De agenten Peter Drost en Hugo Roossink vertellen wat de blijvende impact is van dat geweld. Ze zijn te gast.

De topondernemers Elske Doets en Rahma el Mouden ergeren zich aan al die mannen die de coronacrisis aan het managen zijn. Volgens hen is het tijd voor vrouwelijk leiderschap -en dus komen ze met een nieuw initiatief. Daarover vertellen ze.

Presentator van FOX Sports Eredivisie Jan Joost van Gangelen is dolblij, want vandaag is er voor het eerst weer gevoetbald, namelijk in Duitsland. Maar wel onder heel aparte omstandigheden. Van Gangelen vertelt hoe dit gegaan is.

In deze uitzending van Op1 waren Gerard Joling, Jan Joost van Gangelen, Peter Drost en Rahma El Mouden te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op zaterdag 16 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie