Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 5-9-2006

5-9-2006

NOVA

578 x bekeken | 0 reacties
6
Overlevenden Schipholbrand spreken
Onnodig veel doden vielen er bij de Schipholbrand, vorig jaar oktober. Dat meldde NOVA gisteren op basis van het nog geheime rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Vanavond reacties van overlevenden van wie velen vorige week plots een verblijfsvergunning kregen - en van Pieter van Vollenhoven, onder wiens leiding het onderzoek plaatsvond - In de studio Martin de Witte, letselschade-advocaat namens 25 slachtoffers van de brand.

Zweden trekt Nederlandse artsen aan
Zweden wil huisartsen uit Nederland. De Zweedse overheid organiseerde afgelopen week een wervingsbijeenkomst in Nederland. De Nederlandse huisartsen willen wel, want ze zijn hier de commercialisering en de zorgverzekeraars beu. Tientallen overwegen inmiddels serieus om de overstap naar Zweden te maken. Diverse artsen zitten er al.

D66 presenteert program in Huize Pechtold
In de Wageningse achtertuin van Alexander Pechtold, lijsttrekker van D66, presenteerden de sociaal-liberalen vandaag hun verkiezingsprogramma. NOVA Den Haag Vandaag was erbij.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 5 september door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Alexander Pechtold. De presentatie was in handen van Clairy Polak. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie