Uitzending
NOVA - 4-9-2006

4-9-2006

NOVA

796 x bekeken | 0 reacties
6
Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. GroenLinks wil groeien. De kinderbijslag voor de lagere inkomens gaat omhoog, de hogere inkomens moeten het zonder bijslag stellen, energieleveranciers worden verplicht jaarlijks een minimum aan duurzame energie te leveren en er komt een nieuwe stad in de Bollenstreek, uitgerust met de modernste groene technologie. Tenminste, als het aan GroenLinks ligt. Die partij presenteerde vandaag in Utrecht haar programma 'Groei mee' voor de verkiezingen van de Tweede Kamer in november. In de studio een gesprek met Femke Halsema, fractieleider van GroenLinks. Perfectionist Paul Verhoeven. 'Paul Verhoeven is voor Nederland wat Fellini is voor ItaliŽ', aldus acteur Thom Hoffman. Hoffman speelt een van de hoofdrollen in Zwartboek, de langverwachte film van regisseur Paul Verhoeven. Afgelopen vrijdag ging de film in premiŤre tijdens het prestigieuze filmfestival van VenetiŽ. Nova volgde de cast vanaf de opnames vorig jaar tot aan de rode loper tijdens de wereldpremiŤre in VenetiŽ. De reportage biedt een unieke kijk achter de schermen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 4 september door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Femke Halsema en Thom Hoffman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee