Uitzending
NOVA - 31-8-2006

31-8-2006

NOVA

765 x bekeken | 0 reacties
6
Wouter Bos en de 65-plus-stem
Een enorme politieke draai, zeggen zijn tegenstanders. Want Wouter Bos heeft de PvdA-voorstellen om rijkere ouderen te laten meebetalen aan de AOW, aangepast. Het plan gaat pas gelden voor mensen die in 2011 65 jaar worden. De grote vraag blijft of de boodschap is overgekomen bij de kiezer. Wouter Bos is in de studio.

De lelijkste plek van Nederland: de winnaar
Vanavond maakt NOVA de winnaar bekend. In de studio minister Sybilla Dekker (VROM). Zij reageert op de serie en de uiteindelijke winnaar. Ook schakelt NOVA live over naar de winnende plek. Daar zal de nominant een bokaal overhandigen aan de wethouder van de betreffende stad of het dorp. Verder een gesprek met bewoners/eigenaren die mogen beslissen of de sloop daadwerkelijk in gang kan worden gezet.

Den Haag Vandaag
De Socialistische Partij van Jan Marijnissen verliest z'n radicale veren: de SP is nu vr de NAVO en voor samenwerking met het CDA in een volgend kabinet. Verder een verslag van het afscheid van Ayaan Hirsi Ali van de Tweede Kamer.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 31 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Sybilla Dekker en Wouter Bos. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee