Uitzending
NOVA - 30-1-2006

30-1-2006

NOVA

1189 x bekeken | 0 reacties
6
Nationale Recherche arresteert Holleeder
Willem Holleeder, één van de ontvoerders van biermagnaat Freddie Heineken, is vannacht bij een grote politieactie gearresteerd. De Nationale Recherche hield hem aan op verdenking van afpersing van Amsterdamse vastgoedhandelaren, mishandeling en bedreiging. Ook dertien andere personen die relaties onderhouden met Holleeder zijn aangehouden. In de studio reageert Bram Moszkowicz, advocaat van Holleeder.

Kabul
Terwijl er in Den Haag nog volop wordt gediscussieerd over de mogelijke missie naar Afghanistan, trok NOVA naar de Afghaanse hoofdstad Kabul. Houdt de mogelijke missie van de Nederlanders de bevolking aldaar bezig? Een verslag.

Den Haag Vandaag: hoorzitting missie Afghanistan
De Verenigde Staten hebben grote fouten gemaakt, maar de bevolking van Uruzgan is goed in staat om verschil te maken tussen Amerikanen en Nederlanders. Dat zei de voormalige minister van Financiën van Afghanistan Ashraf Ghani vandaag tijdens de openbare hoorzitting over een Nederlandse missie naar de Afghaanse provincie Uruzgan. Een verslag.

Presentatie: Jeroen Pauw en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 30 januari door de VARA en de NPS. Te gast was Bram Moszkowicz. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!