Uitzending
NOVA - 24-1-2006

24-1-2006

NOVA

753 x bekeken | 0 reacties
6
Samir A
Vrijdag staat Samir A. opnieuw voor de rechter. Maar wat deed hij in de maanden dat hij op vrije voeten was? In NOVA de feiten en in de studio een gesprek erover met Hans Jansen, Arabist.

Palestijnse verkiezingen
Hij is op dit moment de meest populaire Palestijnse politicus: Marwan Barghouti, lijsttrekker van Fatah. Barghouti doet met de verkiezingen mee terwijl hij in IsraŽl een celstraf uitzit van vijf maal levenslang. Of hij de verkiezingen wint of niet, ook in IsraŽl zijn steeds meer mensen voor zijn vrijlating. In NOVA een exclusief interview vanuit zijn cel.

Kapitaalverzekeringen
Wie een huis koopt kan op verschillende manieren de hypotheek aflossen. Een van die manieren is de Kapitaalverzekering Eigen Woning. Deze manier van verzekeren is favoriet omdat er een flink bedrag belastingvrij gespaard kan worden waarmee de hypotheek aan het einde van de looptijd in ťťn keer wordt afgelost. De opbrengst van de verschillende kapitaalverzekeringen blijkt echter gigantisch te verschillen. Dat verschil kan oplopen tot 60.000 euro of meer.

Den Haag Vandaag: Afghanistan
De missie naar Afghanistan beheerst het Binnenhof. Het finale debat over het zenden van Nederlandse troepen staat gepland voor volgende week donderdag. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Jeroen Pauw en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 24 januari door de VARA en de NPS. Te gast was Hans Jansen. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!