Uitzending
NOVA - 6-2-2006

6-2-2006

NOVA

1003 x bekeken | 0 reacties
6
Angst voor escalatie cartoonrellen
De publicatie van spotprenten van de profeet Mohammed in Europese kranten heeft grote onrust veroorzaakt in de islamitische wereld. Inmiddels zijn zelfs de eerste doden gevallen bij protesten en bestorming van een ambassade. In NOVA de vrees van Denemarken voor escalatie van de moslimwoede en een verslag van de woede in de islamitische wereld. In de studio Atzo Nicolaļ, staatssecretaris van Buitenlandse Zaken.

Seksuele onderwerping van de moslimvrouw
Naemi Tahir praat over haar boek Kostbaar bezit, waarin zij zeer expliciet schrijft over seksualiteit van de moslimvrouw. Ook geeft zij haar visie op de rellen naar aanleiding van de spotprenten van de profeet Mohammed.

Den Haag Vandaag
De eerste dag van D66-fractievoorzitter Lousewies van der Laan. Verder gaat Den Haag Vandaag op pad met VVD-fractievoorzitter Jozias van Aartsen die in Delft flyert voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Presentatie: Jeroen Pauw en Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 6 februari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Jozias van Aartsen, Lousewies van der Laan, Atzo Nicolaļ en Naema Tahir. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie