Uitzending
NOVA - 29-5-2008

29-5-2008

NOVA

931 x bekeken | 0 reacties
6
Enquête militairen Uruzgan
Wat vindt een meederheid van de Nederlandse militairen van de missie in de Zuid-Afghaanse provincie Uruzgan? NOVA hield samen met de militaire vakbonden een enquête. Minister van Defensie Eimert van Middelkoop reageert op de uitkomsten.

Den Haag Vandaag
Volgens minister Wouter Bos moeten Nederlanders maar wennen aan de dure benzine. De transportsector is het daar niet mee eens en dus gaan vrachtwagenchauffeurs publieksvriendelijke acties voeren door bij snelwegen met borden automobilisten op te roepen te toeteren.

Ik Jan Cremer Derde boek
Vandaag verschijnt het boek Ik Jan Cremer Derde boek. Volgens zijn uitgeverij 'een eerlijk, rauw en openhartig verslag van de keerzijde van het grootste succes dat de Nederlandse literatuur in de jaren zestig heeft gekend'. Een exclusief interview met Jan Cremer en zijn biograaf Hans Sleutelaar.

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 29 mei door de VARA, de NOS en de NTR. Te gast waren Eimert van Middelkoop, Jan Cremer en Hans Sleutelaar. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie