Uitzending
NOVA - 26-1-2010

26-1-2010

NOVA

774 x bekeken | 0 reacties
8
ANWB-leden niet doorslaggevend
Verkeersminister Camiel Eurlings komt terug op zijn uitspraken dat de peiling van de ANWB voor hem bepalend is voor het al of niet doorgaan van de kilometerheffing. Volgens Eurlings wilde hij een signaal afgeven om de ANWB 'erbij te houden.

Q-koorts: schapen in nood
Vorige week moesten de ministers Verburg (Landbouw) en Klink (Volksgezondheid) zich tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer verantwoorden vanwege besmette dieren op een vleesschapenbedrijf in Nuenen. NOVA meldde dat dit bedrijf niet onder de strenge maatregelen valt. Vooruitblik op het spoeddebat met beide ministers morgen.

Frans 'nee' tegen boerka
Een Franse parlementscommissie pleit voor een verbod op de boerka. De bedekking van het hele lichaam inclusief het gezicht zou indruisen tegen de Franse waarden. Vrouwen met een boerka mogen in Frankrijk dan geen scholen, ziekenhuizen of andere overheidsgebouwen meer in. Ook mogen ze niet meer met de tram, bus en metro.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 26 januari door de VARA, de NPS en de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee