Uitzending
NOVA - 23-1-2010

23-1-2010

NOVA

872 x bekeken | 0 reacties
8
Karla Peijs over de kilometerheffing
De ledenraadgeving van de automobilistenorganisatie ANWB kan van doorslaggevend belang zijn in het debat rond de kilometerheffing. Minister van Verkeer Camiel Eurlings (CDA) zei vrijdag dat wanneer de ANWB door de peiling tegenstander van de kabinetsplannen wordt, het reŽel is dat het systeem dan niet wordt ingevoerd. De coalitiepartijen PvdA en ChristenUnie zijn het niet blij met de uitspraken van de minister. Een gesprek over de commotie rond de kilometerheffing met oud-minister van Verkeer en lid van de raad van toezicht van de ANWB Karla Peijs.

HaÔti: zoektocht naar overlevenden beŽindigd
De zoektocht naar overlevenden van de aardbeving die HaÔti anderhalve week geleden trof, is beŽindigd. Dit meldt de VN-organisatie OCHA. Er zijn tot nu toe 132 mensen levend onder het puin vandaan gehaald. De HaÔtaanse regering heeft verklaard dat het aantal doden als gevolg van de aardbeving is gestegen naar 111.499. Volgens de Verenigde Naties zijn er ten minste 75.000 mensen om het leven gekomen. Reportages vanuit HaÔti en een gesprek met verslaggever Tom Kleijn. Hij verbleef de afgelopen dagen voor NOVA in het getroffen gebied.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 23 januari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Karla Peijs en Tom Kleijn. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee