Uitzending
NOVA - 26-4-2006

26-4-2006

NOVA

775 x bekeken | 0 reacties
6
Ta´da Pasic
De Kosovaarse scholiere Ta´da Pasic heeft nog twee dagen om Nederland te verlaten. Maar haar gastouders vragen zich af of de IND wel voor de juiste reisdocumenten heeft gezorgd.

Eerlijke politici, zuivere journalistiek
Dat pleit Michiel van Hulten, partijvoorzitter van de PvdA. Volgens Van Hulten is de politieke journalistiek nu veel te hijgerig door de incestueuze relatie tussen politici, voorlichters en journalisten die elkaar voortdurend voeden met halve nieuwtjes, roddels en achtergrondinformatie. Van Hulten licht in de studio zijn mening toe.

Ahold
Vandaag kregen de advocaten van de vier verdachten voor de tweede keer een kans om te reageren op de tenlastelegging van het OM. In de studio commentaar van Jeroen Smit, hij volgt voor NOVA het Ahold-proces.

Opstand tegen toltunnel
Automobilisten die door de Westerscheldetunnel van of naar Zeeuws-Vlaanderen willen, betalen tol. Bijna viereneenhalve euro per traject. TÚ veel vinden de Zeeuwen. En nu minister Zalm van plan is de tunnel te privatiseren, is er de vrees voor een hoger bedrag. Daar komt nog bij dat - volgens de critici- steeds meer bedrijven het gebied verlaten.

Den Haag Vandaag: D66
In Leeuwarden spreekt Lousewies van der Laan de Friese D66-afdeling toe. Deze afdeling wil dat D66 uit het kabinet stapt. Een verslag.

Presentatie: Jeroen Pauw en Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 26 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Jeroen Smit en Michiel van Hulten. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen Úcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!