Uitzending
NOVA - 1-5-2006

1-5-2006

NOVA

1628 x bekeken | 0 reacties
6
Zaak Vaatstra kan alsnog worden opgelost
Minister Donner van Justitie moet opdracht geven voor een grootschalig DNA-onderzoek in de zaak Marianne Vaatstra, die in 1999 werd verkracht en vermoord. Dat vindt het Tweede Kamerlid Hilbrand Nawijn. Hij concludeert dat na onderzoek van oud-rijksrechercheur Hans Akerboom. Hans Akerboom reageert in de studio.

Debat Rutte - Verdonk - Veenendaal
De VVD-leden kiezen deze maand een nieuwe partijleider. Uit een rondgang die De Volkskrant langs de zeventien VVD-Kamercentrales maakte, blijkt dat de leden geen uitgesproken voorkeur voor één van de drie kandidaten hebben. Voor NOVA reden om vanavond in Rotterdam het tweede debat om het lijsttrekkerschap bij te wonen.

Paarlberg
Vastgoedmagnaat Jan Dirk Paarlberg heeft Willem Holleeder, vrijwillig of onder dwang, geholpen om bijna zeventien miljoen euro afpersingsgeld wit te wassen. Dat geld was afkomstig van een andere vastgoedman, Willem Endstra. Dat stelt Justitie. Het blijkt uit nieuwe onderzoeksresultaten in de zaak Holleeder, die NOVA in handen heeft. De advocaat van Paarlberg, Gabriël Meijers, reageert.

Presentatie: Paul Witteman.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 1 mei door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!