Uitzending
NOVA - 2-5-2006

2-5-2006

NOVA

899 x bekeken | 0 reacties
6
Films downloaden
De Nederlandse filmindustrie krijgt het flink voor de kiezen nu het downloaden van films wel steeds populairder wordt, maar bijna niemand betaalt. Vanavond in NOVA de nieuwste cijfers over de inkomsten die de Nederlandse film-business jaarlijks misloopt. Opmerkelijk genoeg soms dánkzij de overheid.

Cocaïne
Cocaïne was lang de drug van de welgestelden, de happy-few. Maar inmiddels is het witte poeder ook populair bij 'de gewone man' en zelfs bij scholieren en studenten. NOVA ging op onderzoek uit.

Endstra
Vastgoedmakelaar Willem Endstra sprak verschillende keren met de Amsterdamse politie. Verschillende media, onder anderen Nova, beschikken over de weerslag van die gesprekken. Regelmatig lekt er wat uit. Volgende week begint het proces tegen Willem Holleeder, die er door justitie van wordt verdacht Endstra te hebben afgeperst. Een overzicht van wat er lekte en een vooruitblik op het proces.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 2 mei door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie