Uitzending
NOVA - 28-11-2006

28-11-2006

NOVA

1084 x bekeken | 0 reacties
6
Verdonk versus Rutte
De grotere populariteit van Verdonk ten opzichte van partijleider Mark Rutte leidt opnieuw tot speculaties over het leiderschap binnen de VVD. In NOVA aandacht voor de vraag hoe lang VVD-leider Rutte het autonome gedrag van Rita Verdonk nog kan velen.

The Queen
In NOVA aandacht voor Stephen Frears' tragikomedie The Queen. De film gaat over de beruchte week na het dodelijke ongeluk van prinses Diana in een Parijse tunnel. Het geschokte Engelse volk rouwt massaal en wacht tevergeefs op een reactie van het koningshuis. NOVA interviewde Jeremy Paxman vanwege zijn boek On Royalty, Stephen Frears en acteur Michael Sheen (speelt Tony Blair).

Informatie
PvdA-leider Bos heeft vandaag met informateur Hoekstra gesproken over zijn voorkeur voor een coalitie met de grootste partij, het CDA, en de grootste winnaar, de SP. Informateur Rein Jan Hoekstra (CDA) verwacht enkele weken nodig te hebben voor een eerste ronde verkennende gesprekken over een nieuw kabinet.

Presentatie: Joost Karhof en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 28 november door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Michael Sheen en Stephen Frears. De presentatie was in handen van Joost Karhof en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie