Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 18-5-2006

18-5-2006

NOVA

987 x bekeken | 0 reacties
6
Verdonk op matje bij premier
Minister Rita Verdonk (Vreemdelingenzaken) moest vandaag op het matje komen bij premier Jan-Peter Balkenende. Hij ziet er op toe dat de minister de mogelijkheden tot naturalisatie van Ayaan Hirsi Ali uitzoekt. Verder een verslag vanuit Kaatsheuvel waar Rita Verdonk de VVD-leden toespreekt.

Zes dagen cruisen met Mark Rutte
Nova volgde VVD-kandidaatlijsttrekker Mark Rutte tijdens zijn spreekbeurten en debatten met tegenstanders Rita Verdonk en Jelleke Veenendaal. Rutte vertelt over zijn toekomstplannen, de enorme media-aandacht en beoordeelt het vertrek van partijgenoot Ayaan Hirsi Ali.

Interview met Bruce Springsteen
In een exclusief gesprek laat de wereldberoemde zanger Bruce Springsteen zich uit over de regering Bush. Naast de tv-uitzending kunt u het gehele interview, aangevuld met concertfragmenten, vanavond op novatv.nl bekijken.

Presentatie: Clairy Polak en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 18 mei door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Mark Rutte en Bruce Springsteen. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Pim van Galen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie