Uitzending
NOVA - 23-5-2006

23-5-2006

NOVA

759 x bekeken | 0 reacties
6
Allochtone agenten
Er is veel geld ingestoken: campagnes om allochtone jongeren te interesseren voor een baantje bij de politie. Maar wat heeft dat opgeleverd? Hoeveel Marokkanen en Turken werken er bij de politie? Juist ten tijde van radicaliserende moslimjongeren lijkt het verstandig dat het korps een afspiegeling van de samenleving is. OfficiŽle cijfers zijn er niet, dus ging NOVA zelf op zoek.

Lousewies van der Laan
In Amsterdam maakt Lousewies van der Laan, de huidige fractievoorzitter van D66, vanavond bekend of ze de ambitie heeft ook bij de verkiezingen van volgend jaar D66 aan te voeren.

Zuiderzeelijn
Al jaren wordt er over de Zuiderzeelijn gestecheld. Een directe treinverbinding naar het Noorden. Maar het kabinet ziet er geen heil in en dus demonstreerden verschillende organisaties vanmiddag in Den Haag. Want zeggen ze: op deze manier worden vier noordelijke provincies buiten spel gezet terwijl de Randstad wordt voorgetrokken.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 23 mei door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie