Uitzending
NOVA - 24-5-2006

24-5-2006

NOVA

1264 x bekeken | 0 reacties
6
De achterban van Rita Verdonk
Wie zijn de fans van Rita Verdonk? Hoe ziet haar achterban eruit? Zeker is dat het niet de partij-elite is die haar steunt, maar de selfmade zakenmensen die destijds ook Pim Fortuyn op handen droegen. Harry Mens, Herman Heinsbroek en Hennie van der Most geven hun reactie.

Huis kopen zonder makelaar
De huizenmarkt is flink in beweging. Een aantal jaar geleden werden makelaars slapend rijk. Maar nu moeten ze steeds meer stunten met hun prijs, want de klant is kritisch en heeft geen zin meer om duizenden euro's aan courtage te betalen. Bovendien kan de klant via internet zelf huizen zoeken. De nieuwste trend is om het helemaal zelf te doen: het kopen of verkopen van een huis.

De nieuwe omroepplannen
Het leek een doodgeboren kindje, maar het wetsvoorstel over de toekomst van de Publieke Omroep is vandaag door het kabinet overgenomen. De plannen zijn zo aangepast dat alle NPS programma's, dus ook NOVA, bij de NOS onderdak krijgen en voorlopig kunnen doorgaan. In de studio reageert Medy van der Laan, staatssecretaris van cultuur.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 24 mei door de VARA en de NPS. Te gast waren Harry Mens, Herman Heinsbroek, Medy van der Laan en Hennie van der Most. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!