Uitzending
NOVA - 17-7-2008

17-7-2008

NOVA

1302 x bekeken | 0 reacties
5
Kredietcrisis
In de zomer van 2007, nu een jaar geleden, ontstond er een wereldwijde kredietcrisis. Het einde van die crisis is nog lang niet in zicht. Hoe erg gaat het nog worden? En hoe veilig zijn de pensioenen? In de studio is Roderick Munsters, directeur Vermogensbeheer van de Algemene Pensioen Groep (APG), die de pensioenen beheert van 2,6 miljoen Nederlanders.

Nelson Mandela 90 jaar
Nelson Mandela wordt morgen negentig jaar. In de hele wereld is hij uitgebreid in het zonnetje gezet. Duizenden activiteiten, concerten, boeken, dvd's, sms-acties, felicitatiekaarten en nog veel meer. In NOVA feliciteert schrijver, dichter Simon Vinkenoog Nelson Mandela, die morgen zelf ook jarig is. Vinkenoog wordt tachtig jaar.

1968: Wielrenner Jan Jansen
NOVA laat deze zomer de beelden van 1968 nog een keer spreken. Terugblik op een belangrijke, opmerkelijke of gewoon leuke gebeurtenis uit 1968. Vandaag: wielrenner Jan Jansen, hij werd in 1968 sportman van het jaar.

Presentatie: Twan Huys.

In deze uitzending van NOVA was Simon Vinkenoog te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma NOVA werd uitgezonden op donderdag 17 juli door de VARA, de NOS en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie