Uitzending
NOVA - 9-7-2008

9-7-2008

NOVA

870 x bekeken | 0 reacties
6
Energielabel
Wie zijn huis wil verkopen moet, als het huis ouder is dan tien jaar, een energielabel aanschaffen. Dat label geeft aan hoe energievriendelijk het pand is. Label A is het beste, krijgt het huis een G dan moet de bewoner zich een ongeluk stoken. NOVA onderzocht hoe betrouwbaar het label eigenlijk is.

Iran
Iran heeft lange- en middellangeafstandsraketten getest, waaronder een raket die militaire doelen van IsraŽl en de Verenigde Staten kan bereiken. De Republikeinse presidentskandidaat John McCain heeft zijn Democratische rivaal Obama geregeld uitgemaakt voor een slappeling als het erom gaat Iran de duimschroeven aan te draaien, maar vandaag waren beide kandidaten eensgezind in hun kritiek op de Islamitische republiek: 'Iran is een grote bedreiging'.

Deze zomer in NOVA: 1968
NOVA laat deze zomer de beelden van 1968 nog een keer spreken. Elke dag kijkt NOVA terug op een belangrijke, opmerkelijke of gewoon leuke gebeurtenis uit 1968. Vanavond aflevering drie.

Presentatie: Twan Huys.

De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma NOVA werd uitgezonden op woensdag 9 juli door de VARA, de NOS en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee