Uitzending
NOVA - 18-7-2008

18-7-2008

NOVA

902 x bekeken | 0 reacties
4
Doping
Niet alleen de Tour de France is in de ban van dopinggebruik. Over drie weken beginnen in Peking de Olympische Spelen. Gaan ook daar koppen rollen? In de studio atleet Simon Vroemen, hij wil naar Peking maar is betrapt op het gebruik van een verboden stof. Ook te gast is arts Berend Nikkels, hij voorziet wielrenners en andere atleten van adviezen en is voorstander van gecontroleerd gebruik van EPO.

Zelfmoordterrorist
Wat beweegt jonge mannen hun leven te offeren voor de Taliban-zaak? Steeds vaker krijgt Afghanistan te maken met zelfmoordaanslagen -de afgelopen drie maanden alleen al dertig keer- met wisselend succes. Correpondent DeeDee Derksen sprak in Kabul met de 22-jarige Hamza, die werd gepakt de dag voordat hij een aanslag op een vliegveld wilde plegen.

1968: Richard Nixon
NOVA laat deze zomer de beelden van 1968 nog een keer spreken. Terugblik op een belangrijke, opmerkelijke of gewoon leuke gebeurtenis uit 1968: Richard Nixon die campagne voert voor het presidentschap van de Verenigde Staten.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 18 juli door de VARA en de NPS. Te gast was Simon Vroemen. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!