Uitzending
NOVA - 10-7-2008

10-7-2008

NOVA

1311 x bekeken | 0 reacties
7
Agente doodgeschoten
Een 28-jarige agente is gisteravond doodgeschoten toen zij een man aansprak op zijn rijgedrag. Ze wist niet dat de bestuurder bij een eerder geweldsincident in Amstelveen betrokken was en was er ook niet van op de hoogte dat hij gewapend was. In de studio reageert hoofdcommissaris Bernard Welten van politie Amsterdam-Amstelland.

Aandeelhouders Fortis
Advocaat Hendrik-Jan Bos heeft in naam van een groep ontevreden Nederlandse beleggers een schadeclaim ingediend tegen Fortisbaas Jean-Paul Votron. De aandeelhouders menen dat ze voor miljoenen euro's schade hebben geleden door het optreden van Votron en ze willen de topman daarvoor hoofdelijk aansprakelijk stellen. Hendrik-Jan Bos is in de studio.

Deze zomer in NOVA: 1968
NOVA laat deze zomer de beelden van 1968 nog een keer spreken. Elke dag kijkt NOVA terug op een belangrijke, opmerkelijke of gewoon leuke gebeurtenis uit 1968. Vanavond aflevering drie: de mode van 1968.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 10 juli door de VARA en de NPS. Te gast waren Bernard Welten en Hendrik-Jan Bos. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie