Uitzending
NOVA - 11-7-2008

11-7-2008

NOVA

999 x bekeken | 0 reacties
6
Fortis
De verwachting is dat Jean-Paul Votron, bestuursvoorzitter van bank-verzekeraar Fortis, vandaag zijn ontslag bekend zal maken. Veertien bestuursleden van Fortis zijn vandaag in Brussel bijeen om zich te buigen over maatregelen die de bank heeft genomen om de crisis het hoofd te bieden. Aandeelhouders hebben het vertrek van Votron geëist. Het laatste nieuws.

Transformanten
Het zou een sekte zijn waarbij leden worden gehersenspoeld, regelmatig naakt lopen en aan gedwongen seks moeten doen. Dat zeggen uittreders van de Orde der Transformanten. Onzin zeggen de leden van de orde. Wij zijn christenen die het prettig vinden om alles met elkaar te doen. De orde is de aantijgingen zo zat dat ze aangifte heeft gedaan wegens laster. In de studio twee leden van de sekte. We spraken ook met één van de uittreders en een vrouw die de uittreders begeleidt.

Deze zomer in Nova: 1968
We laten deze zomer de beelden van 1968 nog een keer spreken. Elke dag kijken we terug op een belangrijke, opmerkelijke of gewoon leuke gebeurtenis uit 1968. Vanavond aflevering vier.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 11 juli door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie