Uitzending
NOVA - 15-4-2010

15-4-2010

NOVA

863 x bekeken | 0 reacties
8
Aswolk veroorzaakt problemen vliegverkeer
Gisterochtend barstte in IJsland een vulkaan uit. De aswolk die daardoor ontstond zakt langzaam vanuit het noorden van Europa naar het zuiden en veroorzaakt veel problemen voor het luchtverkeer. Ook Schiphol gaat vanavond vanaf 19:00 dicht. In Nova vanavond het laatste nieuws.

Ajax Feyenoord in twee delen
De KNVB heeft vandaag bekend gemaakt de bekerfinale tussen Ajax en Feyenoord in twee delen te spelen: één wedstrijd in Rotterdam met alleen Feyenoord-fans en één wedstrijd in Amsterdam met alleen Ajax-fans. De hoofdreden voor dit besluit is de maatschappelijke onvrede over de hoge politiekosten bij de bekerfinale.

Eerste treffen Britse lijsttrekkers
Vanavond kunnen de Engelsen voor het eerst in de historie kijken naar een debat tussen de lijsttrekkers van de drie politieke partijen. Op televisie, wel te verstaan. Een verslag van het debat en vanuit Londen commentaar van correspondent Lia van Bekhoven.

'Het mes erin'
De overheid moet bezuinigen. De komende kabinetsperiode maar liefst achttien miljard. En dus gaat ook bij Nova 'Het mes er in': een alternatief bezuinigingspakket, deskundig beoordeeld. Vanavond de suggestie van oud-schaatser Ben van der Burg.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 15 april door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee