Uitzending
NOVA - 21-4-2010

21-4-2010

NOVA

921 x bekeken | 0 reacties
8
Hoe gaan hooligans te werk?
In Nova vanavond beelden van hooligans op stap. Stijf van de drank en de drugs vechten ze met de politie en andere supporters. De politie zoekt nu naar onorthodoxe maatregelen om de hooligans aan te pakken.

Het rommelt in de Partij voor de Dieren (PvdD)
De PvdD in Noord-Holland en Zeeland zal tot aan het partijcongres geen campagne voor de Kamer-verkiezingen voeren; een protest tegen het feit dat Kamerlid Esther Ouwehand niet op de concept-kandidatenlijst staat. Een groep prominente leden van de partij voert inmiddels actief campagne voor Ouwehand. Wat is er aan de hand in de partij? In de studio reageert Bernd Timmerman, oud-vice-voorzitter van het bestuur van de PvdD.

CaliforniŽ failliet?
Heel Europa buigt zich over de schuldencrisis in Griekenland, maar in Amerika gaat het met het door de recessie geteisterde CaliforniŽ nog veel sneller bergafwaarts. De belastinginkomsten zijn gedaald, de werkloosheid is gestegen. De overheid kan salarissen en uitkeringen niet meer betalen.

'Het mes erin': Vincent Bijlo
Er moet bezuinigd worden en dan helpen alle kleine beetjes. Vandaag het creatieve bezuinigingsidee van cabaretier Vincent Bijlo.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 21 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Vincent Bijlo. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee