Uitzending
NOVA - 8-8-2006

8-8-2006

NOVA

675 x bekeken | 0 reacties
6
Splitsing elektriciteitsbedrijven
32.000 Huishoudens zaten maandagavond in de regio Eindhoven enkele uren zonder stroom. Deze zoveelste stroomstoring rakelt de discussie over de splitsing van de elektriciteitsbedrijven weer op. Want moeten de distributienetwerken van de elektriciteits-bedrijven nu wl of niet genationaliseerd worden?

Kunst op het strand van Ameland
Schilderkunst en muziek gaan op het strand van Ameland hand in hand. Kunstenaar Dirk Hakze schildert daar in totaal 72 schilderijen op de Symfonie nr. 1 e-moll opus 39 van de Finse componist Jean Sibelius (1885-1957). Het doel van de kunstenaar is om moderne klassieke muziek in de schilderkunst te integreren.

De nominatie van Hans Dorrestijn
De gehele maand augustus presenteren prominente Nederlanders een locatie in Nederland die zij afschuwelijk vinden. Vandaag is de beurt aan tekstschrijver en cabaretier Hans Dorrestijn. Zijn nominatie is alvast online te bekijken.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 8 augustus door de VARA en de NPS. Te gast was Hans Dorrestijn. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!